Penetas

Verbetert je Cashflow door duidelijk te communiceren.

Resultaat, eenvoud, duidelijkheid, persoonlijk, begrip,  snelheid. Dat zijn enkele trefwoorden die Penetas kenmerken bij debiteurenbeheer en incasso.

black smartphone near person

Resultaat

Voor ons staat het resultaat voorop. Bij debiteurenbeheer en incasso is immers ons doel pas bereikt als je klant of opdrachtgever betaald heeft.

Eenvoud

Geen ingewikkeld gedoe. Wij benaderen jouw klanten en opdrachtgevers (al dan niet uit jouw naam). Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is ons een kopie van de factuur te mailen / uploaden. Dit kan voor een enkele vordering of voor een hele batch aan vorderingen.

Duidelijkheid

Wij communiceren in duidelijke taal. En met duidelijk bedoelen we geen ingewikkelde en moeilijke teksten. Je klanten en opdrachtgevers snappen exact wat wij bedoelen als wij ze vragen om tot betaling over te gaan.

Begrip

Als ondernemers begrijpen we dat het voor jou belangrijk is, dat je snel wordt betaald door je klanten en opdrachtgevers. We hebben natuurlijk begrip voor hen die moeilijkheden hebben aan hun betalingsverplichting te voldoen. Iedere situatie is anders. In nauw overleg met jou komen we altijd tot een oplossing met je klanten en opdrachtgevers.

Snelheid

Hoe eerder en sneller je met je klant of opdrachtgever communiceert, hoe meer kans op een snel en positief resultaat. Onze systemen maken snelheid mogelijk. We kunnen snel zien waar de schoen wringt.

Persoonlijk

Persoonlijke communicatie is belangrijk. Je klant voelt zich persoonlijk door ons aangesproken in onze correspondentie en telefonische contacten.  We luisteren ook aandachtig naar je klant of opdrachtgever.

Penetas Debiteurenbeheer & Incasso

Tuinstraat 107 B
3901 RA  Veenendaal

KVK: 73169331
BTW: NL8593.83.684.B01