Crowdfunding

Wil jij ook 6%, 7% of 8% rendement op je investering?

LET OP: Onze crowdfunding campagnes staan niet onder toezicht van de AFM.

green and white typewriter on black textile

Crowdfunding

Wij zijn gespecialiseerd in het beheer en de incasso van vorderingen. Vorderingen die klanten nog moeten betalen aan onze opdrachtgevers.  Dat is ons dagelijks werk.

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om hun vorderingen aan ons te verkopen. Vaak zijn het vorderingen die al langere tijd open staan, maar waarvoor nog steeds een betalingsverplichting bestaat. Deze vorderingen taxeren wij. Onze opdrachtgevers ontvangen dan in ieder geval een deel van de vordering. Via onze incassoprocedure zullen wij er al het mogelijke aan doen de gehele vordering alsnog te verhalen. Dat lukt natuurlijk niet altijd. Maar per saldo maken wij een positief rendement op deze vorderingen.

Om vorderingen (soms honderden van één opdrachtgever) te kopen moeten wij kunnen beschikken over kapitaal. Daarvoor maken wij gebruik van Crowdfunding. Je kunt al meedoen vanaf € 500,00 en we betalen een rente van 6%, 7% of 8% per jaar afhankelijk van de looptijd. Dat levert jou in ieder geval een leuk rendement op en helpt ons onze diensten uit te breiden.

Doe mee

Meedoen is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, zodat wij je een crowdfundingsovereenkomst kunnen toesturen. Nadat wij een getekende versie van je hebben ontvangen, sturen wij je een betaalverzoek. Je kunt het door jouw gekozen bedrag dan veilig middels Ideal betalen. Zelf overmaken kan natuurlijk ook.

Rente

Wij betalen de rente ieder kwartaal uit. Het rentepercentage (op jaarbasis) is afhankelijk van de looptijd die jij kiest. Bij 12 maanden ontvang je 6%, bij 24 maanden ontvang je 7% en bij 36 maanden ontvang je 8% per jaar.

Aflossing

Eén maand voor het einde van de door jouw gekozen looptijd ontvang je van ons een voorstel. Je kunt ervoor kiezen de looptijd te verlengen met 12, 24 of 36 maanden. In dat geval wordt het rentepercentage  uiteraard aangepast aande gekozen looptijd. Maak je geen gebruik van ons voorstel, dan lossen we het door jouw geïnvesteerde bedrag aan het einde van de looptijd af.

Risico

Je ontvangt van ons een hoge rente op je inleg. De waarde van onze vorderingen fluctueert dagelijks maar zal altijd ruimschoots meer bedragen dan de inleg die wij ontvangen hebben via Crowdfunding. Wij zijn dan ook van overtuigd dat wij voldoende zekerheid kunnen bieden voor jouw investering. Maar zoals bekend: "Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst". Het is dan ook onze plicht om je erop te wijzen verstandig te investeren en je beleggingen te spreiden.

Ik doe mee

Na ontvangst van het ingevulde formulier zullen wij de overeenkomst opstellen en ter ondertekening mailen. 

Penetas Debiteurenbeheer & Incasso

Tuinstraat 107 B
3901 RA  Veenendaal

KVK: 73169331
BTW: NL8593.83.684.B01